geri dön

Tuncay Vural’dan “Dans ve Yaşam Sohbetleri” gösterisi!

dansınız karakterinizdir yaşam

Tuncay Vural, 12 yıl yurt içi ve yurt dışında binlerce izleyiciyle buluşturduğu “Dansınız Karakterinizdir” gösterisinden sonra yine alternatifsiz ve yine çok konuşulacak “Dans ve Yaşam Sohbetleri” projesiyle Antalya’da Panda sahnesinde izleyicileriyle buluştu.

Dansınız Karakterinizdir!

Dans, müzik, eğlenceli sohbet ve yaşamsal sorunların çözümüne yönelik paylaşımlarının yapıldığı interaktif gösteride izleyenler kendilerini ve çevrelerindeki karakterleri dans analizi yaparak şaşkınlıkla ve kahkahalarla yeniden keşfettiler.

Dans ve Yaşam arasındaki müthiş benzerliği fark et!

Yaşamsal sorunların gerçek sebeplerini ve çözüm yöntemlerini, farkındalık oyunuyla eğlenerek tespit eden izleyiciler şimdiye kadar hayata Tuncay Vural’ın anlattığı şekilde hiç bakmadıklarını dile getiriyorlar.

Tuncay Vural ise gösterisini şu şekilde ifade ediyor;

“Zihnin otonom çalışma sistemine göre hazırladığım bu gösteride izleyenler, samimi bir sohbet ortamında insan olarak sahip olduğu özelliklerin bütünsel olarak ilk kez farkına varıyor. Zannedilen gerçekler ve gerçek gerçekleri dans ederek ve eğlenerek fark ediyorlar. Ayrıca çok ısrar eden izleyenleri kendi karakterlerinin tespiti için sahneye alıyorum. Çünkü Dansınız Karakterinizdir. Gizlemeniz imkansız. Dans ve Yaşam sohbetlerinde buluşmak üzere.”

Enerjisiyle ve pozitif yaklaşımıyla dikkat çeken Tuncay Vural, baştan sona interaktif olan "Dans ve Yaşam Sohbetleri" gösterisinde 17 yıllık mentorluk tecrübesini kullanarak seyircilerin yaşama farklı bir açıdan, eğlenerek bakmalarını sağlıyor.

Haber Bülteni

Haber bültenine abone olun, Tüm yenliklerden haberdar olun.