geri dön

Kendini Bil, Anla!

bilinç bry gençler yaşam zaman

Dünden bugüne diye başlamak istedim söze. Ve başladım. Çünkü hepimizin insan olarak bir geçmişi ve hepimizin geçmişi anarken kendine göre yüklediği bir anlamı var. (+ ya da –) Bugünkü hayatımızı yaşarken bu anlamlar doğrultusunda yaşıyoruz. (+ ya da –)

Bu durumda sizden ricam; geçmişte ne yaşadıysanız yaşadınız, Geçmişe gerçek anlamını yükleyelim. Deneyimler ve Tecrübeler.

Ve bugünden itibaren diğer zaman dilimlerine de gerçek anlamlarını yükleyerek bugüne odaklanalım.

Gelecek; hedeflerim ve isteklerim.

Şimdi; hedefler ve istekler doğrultusunda sağlıklı, doğru düşünerek, planlı, programlı şekilde gerekenleri yapmak.

Bilinçli Ritmik Yaşamanın temel felsefesi budur.

BİLİNÇLİ YAŞAM; İnsanın amaç, istek ve hedeflerini belirleyerek ilerlediği yaşam yolunda huzurlu, mutlu ve başarılı bir şekilde yaşamını sürdürmesi,

RİTMİK YAŞAM; Doğanın ve insan yapısının dengesini bozmadan, zamanı en doğru şekilde (ritmik) kullanmasıdır.

İnsani değerlere sahip olan her insan Bilinçli Ritmik Yaşamayı hak ediyor.

2006 da bu düşünceyle çıktığım yolda amacım; insanlara, sahip olduğu donanımı fark ettirmek, doğru şekilde kullanması için gerekli bilgileri bilmesi, anlaması ve yaşamına katmasını sağlamaktı. (Huzurlu, mutlu, başarılı insanlar.)

1.5 yıldır titiz bir çalışmayla hazırladığımız Bilinçli Ritmik Yaşam Eğitimi Video Modüllerini tamamladık. Yetişkinlere ve Gençlere (Yetişkinliğe Hazırlık) yönelik video modüllerimiz satışa çıktı.

16. yılımızda dünyanın neresinde olursanız olun web sayfamızdan bu eğitim setlerine ulaşabilecek olmanızın huzurunu yaşıyorum. Size özel görsel mesajlarımı, video içeriklerini ve yaşam karnesini görmeden “ben kendimi tanıyorum” demeyin.

Haber Bülteni

Haber bültenine abone olun, Tüm yenliklerden haberdar olun.