geri dön

Başarılı mısın?

aile bilinç bry i̇letişim yaşam

Dünyaya geldiğin günden bu güne kadar birçok şey yaşadın. Birçok şeye anlamlar yükledin. İyi, kötü, güzel, çirkin, nefret, öfke, ilgi, şefkat ve diğer yüklediğin anlamlar. Sevdin, sevildin, sevinci ve üzüntüyü yaşadın. Herşeye rağmen isteklerin doğrultusunda ilerliyorsan doğru yoldasın. 

Birçok sorunla uğraşıyor ve kendini bunalmış şekilde, çıkmazlar içinde buluyorsan yanlış yoldasın, derhal toparlanmaya başla👍🏼 BRY metodunu bunun için oluşturdum 😊

Yaşam 5 alandan ibarettir. BİREYSEL, AİLE, EĞİTİM-İŞ, SOSYAL, İLETİŞİM. Bu alanların içinde en önemlisi BİREYSEL alandır (SEN).

Öncelikle kendini çok iyi tanıman ve nasıl kullanacağını, yöneteceğini anlaman gerekir. Karakterini, kişiliğini, yeti ve yeteneklerini, duygularını ve diğer boyutlarını.. Sonra da bu boyutlarını en güzel ve doğru şekilde beslemen gerekir. (Çiçeğin su ve güneşle beslenmesi gibi)  Ancak o zaman yaşamdaki amaç ve hedeflerini net tanımlayabilir, 5 alanda isteklerini her şeye rağmen gerçekleştirebilirsin.

  • Bir sorunla karşılaştığında depresyon yolunda ilerlemez, çözüm üreterek ruhsal boyutunu güçlendirebilirsin.
  • Zihnini en doğru şekilde kullanarak, huzur içinde kararlar alabilirsin. Karşılaşacağın konu ve olaylarda doğru tercihi zorlanmadan tespit edebilirsin.
  • Sadece mutlu olmaya değil, tüm duyguların gerekli olduğunu anlar, olması gerektiği şekilde yaşarsın.
  • Sorunların çöküş için değil, güçlenmek için birer araç, vesile olduğunu net olarak görebilir, insani gelişimine olan katkısı ile yaşam yoluna devam edebilirsin.

İşte o zaman başarını net görebilirsin! Şimdi puanını sen ver, % KAÇ BAŞARILISIN?

Çoğu zaman mutlu, her daim huzurla kalın ☘

Tuncay Vural

Haber Bülteni

Haber bültenine abone olun, Tüm yenliklerden haberdar olun.